Hijyen Denetim (GMP) HACCP / Risk Analizleri
<

Denetimlerimiz TS EN ISO/IEC 17020 ‘Uygunluk Değerlendirme - Çeşitli Tipteki Muayene Kuruluşlarının Çalıştırılmaları için Genel Kriterler’ standardını referans alarak Gıda Güvenliği uygulamalarının kontrol edilmesi şeklinde gerçekleştirilmektedir.

İşletmeniz için Faydaları:

  • Sunduğunuz ürünlerden meydana gelebilecek şikâyetlerin azalmasını sağlar. Bu sayede firma itibarı artar.
  • Hem güvenli gıdanın nasıl hazırlanacağı hem de çıkan problemlerin en hızlı şekilde nasıl giderileceği hakkında referans oluşturur.
  • Tüketicilerin aldıkları ürünlerin sağlıklı ve güvenli olduklarından emin olmalarını sağlar.
  • Mevcut ve/veya gelecekte olabilecek fiziksel, kimyasal ya da biyolojik faktörlerden doğabilecek tehlikeleri tespit ederek  önceden engellenmesini sağlar.
  • Tüm çalışanların ortak sorumluluğu sağlanarak etkin bir oto-kontrol sisteminin uygulanmasını sağlar.
  • Yasal mevzuata uygun üretim ve satış yapılmasını sağlar.